Over

grid (v)

 

Ondernemend. Betrokken. Altijd bezig. Deadlines zijn er om gehaald te worden. 

Woont samen met kanjer van een man Guido, lieve poes Bibi, katers Memphis en Murphy, een kloek kippen en twee geweldige Vlaamse reuzen. Haar passie ligt bij dieren, koken, tuinieren, yoga, niet te kraken puzzels en chocola. Véél chocola.


In 2005 heb ik m'n eerste website gemaakt. Voor mijzelf. Ik had een klein bedrijf, restylede meubels en als iemand die leuk vond, kon je ze kopen en bij me thuis ophalen.

Dat liep zo goed, dat thuis alles vol stond met meubels die ik aan het verven was: woonkamer, slaapkamer, studeerkamer; zelfs de keuken bleef niet gespaard. 

De stap naar het openen van een winkel in 2007 was dus een logisch vervolg.


De winkel had ook al snel een webshop nodig: dat was de allereerste combinatie die ik gemaakt heb van website + webwinkel.

Daarna volgden er nog veel. Eerst voor vrienden, en daarna sinds 2017 ook professioneel voor opdrachtgevers. 


Ik vind het iedere keer weer een uitdaging om te doen:

Jouw online aanwezigheid zo mooi en overzichtelijk als mogelijk is vormgeven. En vindbaar maken natuurlijk.

Dat begint met een kennismaking waarin ik aandachtig naar je wensen en ideeën luister.

Jij kiest. Ik voer uit. Maar wel met suggesties natuurlijk. ;-)

 


Op welke ervaring mag jij rekenen?

Inmiddels heb ik veel ervaring opgedaan met Wordpress, Shopify, html custom made, CSS en pre-built tools. En ik kan je helpen met je nieuwsbrieven in Mailchimp of ActiveCampaign of een white label marketing automation platform. Uiteraard alles in overleg met jou en jouw specifieke branche en behoeftes.

De praktijkervaring heb ik ondersteund met de HBO opleiding Professional Web Design en de Facebook Advertising en Marketing Business Mastery. 

Mijn ondergrond is Universiteit Psychologie, Schoevers en diverse studies in Sales&Marketing.


Wil je een oriënterend gesprek? Bel me vrijblijvend. Of stuur me een bericht door onderstaand formulier, dan neem ik contact met jou op.